Yritys

Vuosikymmen onnistumisia

Positive Productions Oy on vuonna 2010 perustettu Internet- ja pilvipalveluihin erikoistunut ohjelmistoalan yritys. Tuotamme vastuullisella asenteella, nopeita ja tehokkaita ohjelmistoratkaisuja. Tiimillämme on vuosikymmenen kokemus ja hienoja onnistumisia vaativista projekteista.

Käytännöllisillä ja käyttötarkoitukseen sopivilla ratkaisuilla voimme saada aikaan yrityksellesi kustannussäästöjä, tehostaa myyntiänne tai helpottaa työntekijöidenne ja asiakkaidenne elämää. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Meidän avullamme…

Kumppanillemme rakennettiin erinomainen tekninen arkkitehtuuri kansainvälisen sosiaalisen menestystarinan pohjaksi.

Asiakkaamme säästää aikaa, kun heidän asiakkaansa raportoivat laskutuksen tarvitsemat tiedot sähköisesti.

Koulutusorganisaatiot saavat tarjontansa helpommin löydettäväksi hakukoneissa.

Varauskalenterin kautta, uusien asuntojen myynti saatiin sujuvaksi, asiakkaan omien myyjien ja yhteistyöverkoston välityksellä.

Vauhdikkaan asiakkaamme mailit, kalenterit ja dokumentit saatiin käytettäväksi mistä ja milloin tahansa – ja vain käytetyt resurssit maksavat.

Vuokrakiinteistön tiedot saatiin helposti vuokralaisten saataville ja huoltopyynnöt suoraan sopimuskumppaneille.

Asiakkaan erinomaisten työntekijöiden ja ainutlaatuisen toimintaprosessin tueksi kehitettiin toiminnan selkärangaksi toiminnanohjausjärjestelmä.

Tehtiin ryhtiliike asiakkaan omien kehittäjien työskentelyyn. Muutosjohtaminen ja modernien sovelluskehityskäytäntöjen käyttöönotto käänsi haastavalta näyttävän tilanteen voitoksi.

Paikansimme nopeusoptimoinnissa asiakkaan sivuston pullonkaulat. Yhdessä responsiivisuuden kanssa, nopea sivusto on mobiilikäyttäjille miellyttävä käyttää.

aloshbennett@flickr